Robuuste Massieve Kloostertafels

Robuuste Massieve Old Brown & Old Grey Kloostertafels.

Met zorg wordt in Zuid-Europa het beste oude hout bewerkt, gereinigd & gereed gemaakt voor onze showroom in Naaldwijk. Dit door en door geleefde hout afkomstig uit diverse kloosters, abdijen en oude wagons is prachtig van structuur en zeer zwaar & robuust. Door de opbouw van het robuuste frame met brede midden balk is er een zeer stabiele contructie ontstaan.
Het oude bovenblad is zeer puur in het old brown en old grey.
Alle unieke hout eigenschappen zijn hierdoor behouden gebleven en leveren een prachtig resultaat op. Afgelakt met een mooie matte finish.
Schitterende Landelijke zeer zware ANTIEK grenen leeftafel.
Het blad bestaat uit echt heel dikke antieke planken, GEEN laagjes op elkaar maar origineel ! De tafel is zeer zwaar maar gelukkig demontabel ! Echt , puur, eerlijk & stoer ! Niet 1 exemplaar is hetzelfde : voor de echte liefhebber !
In allerlei afmetingen + bijpassende salontafel.

Afmetingen :
180 x 100 Old Grey of Old Brown        €     1299.=
200 x 100 Old Grey of Old Brown        €     1349.=
220 x 100 Old Grey of Old Brown        €     1399.=
240 x 100 Old Grey of Old Brown        €     1449.=
260 x 100  Old Grey of Old Brown       €     1499.=
280 x 100 Old Grey of Old Brown        €     1549.=
300 x 100 Old Grey of Old Brown        €     1599.=
Maten boven de 3 meter op aanvraag.
Meerprijs : Brocant geschilderd in antiek witte krijt verf onderstel of antiek zwart+ € 150.00
TIP:
Ondanks dat de tafels zijn afgelakt met een 2 componenten lak is het geen werktafel. Daarom raden wij het gebruik van een tafelkleed aan. Bij het morsen van hete of koude etenswaren kunnen er lelijke plekken op de tafel komen. Een placemat voldoet in onze ogen daarom niet, het belangrijkste gedeelte van de tafel wordt hier niet mee beschermd. De unieke kleur is onstaan uit een wascombinatie van diverse kleuren, heel heet of heel koud kan dus een kring achterlaten, hoeft niet maar kan wel. Gewoon kopje ( met schotel ) geen probleem, ook een dubbelwandig thee glas ook geen probleem.