Landelijke eetkamerstoelen met armleuning

Schitterende landelijke eetkamerstoelen met armleuning.
Capitoneren op de traditionele wijze :
diep liggende knopen 100 % handwerk 100 % koudschuim.

  • Landelijke eetkamerstoel Cees : De rugleuning is stevig & vakkundig gecapitonneerd. Eetkamerstoel Cees is ideaal voor lange mensen en heeft een hoge zit. Eetkamerstoel Cees is een wat strakker landelijk model. Een TOP model eetkamerstoel met armleuningen in onze collectie. In alle stoffen mogelijk.

  

  • Landelijke eetkamerstoel Roos : Prachtige bredere eetkamerstoelen met luxe ronde armleuningen. 100 % handwerk, 100 % koudschuim. De rugleuning is stevig gecapitonneerd. In al onze stoffen uit onze vaste stoffencollectie zonder meerprijs. 6 kleuren poten. Decoratie Ring is een optie.

 

  • Landelijke eetkamerstoel Sebastiaan : Prachtige stoelen met oren. De stevige vulling is van 100 % koudschuim, wat zorgt voor een zeer comfortabele zit en een zeer goed herstel vermogen. De rugleuning is stevig traditioneel gecapitonneerd. De stoel heeft een massief hardhouten frame. In alle stoffen mogelijk.

  

  • Landelijke Royale eetkamerstoelen Sarah met armleuning : 100 % koudschuim Met NOSAG vering wat zorgt voor een comfortabele zit. Met Queen Ann of  op verzoek met rechte poot. Eetkamerstoelen Sarah met armleuning zijn het neusje van de zalm. In alle stoffen mogelijk.