Bezorgen en opslag

Atelier de brocante opkamer

Bezorgen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afhalen. Stoelen kunnen vaak per 2 stuks in een grote doos worden verzonden per post.nl.

Dit gebeurt altijd aangetekend en waarde verzekerd en geldt voor de modellen Charlotte & Sophie & Suus.

Prijs per doos van 2 stoelen € 14.90 door geheel Nederland.
Fauteuils, Barkrukken, Grotere eetkamerstoelen, eetkamerstoelen met armleuning zijn te groot en te zwaar voor pakket verzending. Ophalen of anders bezorgen door onze eigen bezorgservice is dan de beste keuze.

Al onze stoelen, fauteuils en eetkamerbanken worden in één geheel geleverd, dus geen geploeter met een bouwpakket. Uitpakken en neerzetten.
Wij hebben een eigen bezorgservice: indien u kiest voor bezorgen dan helpt onze bezorger u graag de meubels binnen te zetten.
Om de bezorgkosten laag te houden werken wij met één chauffeur per wagen, er dient dus iemand aanwezig te zijn die kan helpen met tillen van de meubels. De chauffeur brengt de meubels netjes naar binnen, indien de meubels een binnentrap op getild moet worden dient u hiervoor zelf zorg te dragen. ( uitzonderingen daargelaten ) of anders afgesproken.

Kloostertafels & bankstellen worden altijd door 2 chauffeurs bezorgd, dit i.v.m het enorme gewicht. De Kloostertafels zijn door ons uitgetekend en voorgeboord, dus ook weer hier is het binnen komen en neerzetten. Alles wordt netjes gemonteerd, u hoeft niet zelf aan de slag met een bouwpakket.

Wij nemen de verpakking voor u mee. In het Westland bezorgen wij gratis.

Opslag

Wij kunnen vrij aardig de levertijd aangeven ( sommige meubels duren wat korter, andere weer wat langer ) maar bij benadering klopt het altijd. Ook zijn er meestal een klein aantal meubels op voorraad, is dit niet het geval kunt u altijd bestellen tegen een kleine aanbetaling. Ter indicatie plm. 25.= per stoel, uiteraard wordt het aanbetaalde bedrag overzichtelijk op de factuur vermeld zodat u direct ter plaatse weet wat er nog betaald moet worden als de meubels klaar zijn.

In onze grote loods komen we door de enorme drukte altijd ruimte tekort. Daarom is het voor ons handig als bestelde meubels z.s.m een plekje vinden waar ze thuis horen.

Uitgestelde levering kan uitsluitend volgens afspraak c.q overleg, voor extra opslag moeten wij helaas kosten gaan rekenen van € 25.= per week. Helaas is deze NOOD maatregel niet zomaar onstaan, en is het gevolg van calamiteiten bij klanten van ons. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om zoveel mogelijk mee te denken en zo nodig helpen waar wij kunnen.

Vragen of advies ? Schroom niet en mail of bel gerust !

Atelier de brocante opkamer