Bezorgen en opslag

Bezorgen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afhalen. Bezorgen in het Westland is gratis, daarbuiten moeten wij kosten rekenen.  Indien u kiest voor bezorgen dan helpt onze chauffeur u de meubels binnen te brengen. Zorg altijd voor een vrije en goede doorgang.

Houd rekening tijdens het aankopen & bestellen van de ( grotere meubels ) dat deze wel in de lift passen. Past het niet in de lift zorg dan voor voldoende mankracht om de meubels naar binnen / boven te brengen. Eenmaal boven assisteren wij weer graag met het uitpakken en neerzetten. Ook bij een binnentrap, dient u hiervoor zelf zorg te dragen.

Kloostertafels & Bankstellen worden altijd door 2 chauffeurs bezorgd. De kloostertafels worden bij ons pasklaar gemaakt zodat we bij u thuis alleen de af montage ter plaatse nog moeten doen. Als de meubels netjes zijn binnen gebracht en uitgepakt nemen wij het verpakkingsmateriaal voor u mee.

Vragen of advies ? Schroom niet en mail of bel gerust !

Opslag

Wij kunnen vrij aardig de levertijd aangeven ( sommige meubels duren wat korter, andere weer wat langer ) maar bij benadering klopt het altijd. Ook zijn er meestal een klein aantal meubels op voorraad, is dit niet het geval kunt u altijd bestellen tegen een kleine aanbetaling. Ter indicatie plm. 25.= per stoel, uiteraard wordt het aanbetaalde bedrag overzichtelijk op de factuur vermeld zodat u direct ter plaatse weet wat er nog betaald moet worden als de meubels klaar zijn.

In onze grote loods komen we door de enorme drukte altijd ruimte tekort. Daarom is het voor ons handig als bestelde meubels z.s.m een plekje vinden waar ze thuis horen. Uitgestelde levering kan uitsluitend volgens afspraak c.q overleg, voor extra opslag moeten wij helaas kosten gaan rekenen van € 50.= per week. Helaas is deze NOOD maatregel niet zomaar ontstaan, en is het gevolg van calamiteiten bij klanten van ons. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om zoveel mogelijk mee te denken en zo nodig helpen waar wij kunnen.

Atelier de brocante opkamer