Landelijke Imperio babykamer

Het Royale Imperio convertible ledikant is mogelijk met een gesloten hoofdboard of in de landelijke stijl met gecapitonneerd hoofdboard in elke gewenste kleur. Het ledikant is ontworpen voor jarenlang gebruiksgemak. Gemaakt van 100 % massief beukenhout en biedt daardoor een hoog kwaliteit en duurzaamheid. Het beuken hout ondergaat in het eerste proces een niet-chemiche droogfase om overmatig vocht in het hout te verwijderen en het te versterken. Wanneer het klaar is wordt het in het gewenste model gemaakt. Alle deuren en laden zijn voorzien van soft close systemen van Duitse makelij uitgerust met hydraulisch zacht sluitend mechanisme. Alle Romina babykamer meubels zijn afgewerkt met verven en beitsen die geen componenten bevatten die giftig kunnen zijn. Alle gebruiksmaterialen en organische olien overtreffen allemaal de norm van de Consumer Product Safety Comission. Het Imperio ledikant is om te bouwen van ledikant, naar peuterbedje, naar bedbank tot twijfelaar. Zo heeft u kindje jarenlang plezier van dit heerlijke bedje. De matrasbodem is in 3 hoogtes verstelbaar. Om het ledikant om te bouwen naar peuter en of tiener bed is een extra uitbouw set nodig.

Imperio convertible ledikant met gecapitonneerd – open of dicht hoofdboord :

  • plm. 146 cm breed
  • plm. 85 cm diep
  • plm. 112 cm hoog achterkant
  • plm. 94 cm hoog voorkant

De landelijke Imperio babykamer meubelen zijn in heel veel verschillende kleuren leverbaar, en daarbij ook keuze uit verschillende afwerkingsopties.

  • Gemaakt in Europa
  • 100% massief hout
  • Niet-giftige afwerkingen op waterbasis en organische olie
  • Metalen matrassteun met 3 hoogte-instellingen
  • GREENGUARD Gold-gecertificeerd
  • Maak een afspraak en wij nemen graag de tijd voor u.

De Imperio Single dresser is een prachtige commode en heeft drie grote soft-close lades. De lades bieden veel ruimte voor allerlei baby artikelen / kleding. Functionaliteit en stijl zijn standaard, evenals de hydraulische ladegeleiders en veiligheidsvoorzieningen.

Afmetingen Single dresser commode :
plm. 101 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 90 cm hoog

De Imperio Double dresser is een royale commode en heeft zes grote soft close lades. De lades bieden veel ruimte voor allerlei baby artikelen / kleding. Ideaal voor een grote babykamer en kan na de babyfase bijvoorbeeld ook gebruikt worden als luxe dressoir.

Afmetingen Double dresser commode :
plm. 148 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 90 cm hoog

De Imperio Armoire is een prachtige royale kledingkast met twee grote soft close deuren en twee grote soft close lades met een verstelbare plank achter de deuren en een ophangstang om kleding op te hangen.

Afmetingen Imperio Armoire : 
plm. 101 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 178 cm hoog

De Imperio hoge kast is een schitterende meidenkast met vijf grote soft close lades en bieden enorm veel opbergruimte.

Afmetingen Imperio hoge kast : 
plm. 101 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 121 cm hoog

De Imperio boekenkast is een hoge boekenkast met drie planken die verstelbaar zijn en de onderste lade gebruikt kan worden voor kleinere spullen of voor de dingen die je wilt verbergen.

Afmetingen Imperio boekenkast :
plm. 101 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 178 cm hoog

Het Imperio nachtkastje is onmisbaar in de kinderkamer en slaapkamer. Nachtkastjes bieden een veelvoud aan functies, of het nu een prachtig decoratief stuk is naast uw bed om op spullen in op te bergen of als bijzet meubel in de babykamer.

Afmetingen Imperio nachtkastje :
plm. 58 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 59 cm hoog

De Imperio Hutch is een hoge opzet kast en biedt praktische opbergruimte voor boeken en accessoires. De onderste plank is verstelbaar voor extra gemak en functionaliteit. De bovenkast kan op de double dresser / commode of het bureau te worden gemonteerd.

Afmetingen Imperio Hutch :
plm. 148 cm breed
plm. 30 cm diep
plm. 121 hoog

Het Imperio Bureau is een bureau met een enorme hoeveelheid opslagruimte met drie royale lades en 1 lange lade. De Imperio Hutch kan op het bureau worden gemonteerd.

Afmetingen Imperio Bureau :
plm. 148 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 75 cm hoog.

Elke baby meubel collectie zoals de Imperio, Antonio & Cleopatra hebben een ombouwset nodig om het ledikant om te kunnen bouwen naar peuter bedje met een peuter rekje (todler rail) en vervolgens om te kunnen ombouwen naar een twijfelaar met de conversie kit met eventueel een laag voetboord.

De landelijke babykamer meubelen zijn in heel veel verschillende kleuren leverbaar, en daarbij ook keuze uit verschillende afwerkingsopties.

Maak een afspraak om onze babycollectie te komen bewonderen in onze showroom.
Hét adres voor de mooiste landelijke babykamers.

De Opkamer Newborn
Nijverheidstraat 8
2671 DJ Naaldwijk

 06- 50 9999 10
de.opkamer@hotmail.nl