Landelijke Cleopatra Babykamer

De klassieke Cleopatra babykamer is een stijlvolle collectie met sierlijke Queen ann pootjes mogelijk in elke gewenst kleur. Deze collectie heeft maar liefst 5 verschillende ledikant opties. Zo kan het convertible ledikant gekozen worden met een landelijk gecapitonneerd hoofdboord, een open of gesloten hoofdboord. Hét exclusieve Classic Cleopatra ledikant kan met prachtig aan de buitenkant gecapitonneerde zijpanelen, open of gesloten. Gemaakt van 100 % massief beukenhout en biedt daardoor een hoog kwaliteit en duurzaamheid. Het beuken hout ondergaat in het eerste proces een niet-chemiche droogfase om overmatig vocht in het hout te verwijderen en het te versterken. Wanneer het klaar is wordt het in het gewenste model gemaakt. Alle deuren en laden zijn voorzien van soft close systemen van Duitse makelij uitgerust met hydraulisch zacht sluitend mechanisme. Alle Romina babykamer meubels zijn afgewerkt met verven en beitsen die geen componenten bevatten die giftig kunnen zijn. Alle gebruiksmaterialen en organische olien overtreffen allemaal de norm van de Consumer Product Safety Comission.

Het Royale Cleopatra convertible ledikant is mogelijk met een gesloten hoofdboard of in de landelijke stijl met gecapitonneerd hoofdboard in elke gewenste kleur. Het ledikant is ontworpen voor jarenlang gebruiksgemak. Het Cleopatra ledikant is om te bouwen van ledikant, naar peuterbedje, naar bedbank tot twijfelaar. Zo heeft u kindje jarenlang plezier van dit heerlijke bedje. De matrasbodem is in 3 hoogtes verstelbaar. Om het ledikant om te bouwen naar peuter en of tiener bed is een extra uitbouw set nodig.

Cleopatra convertible ledikant met gecapitonneerd – open of dicht hoofdboord :

plm. 146 cm breed
plm. 85 cm diep
plm. 119 cm hoog achterkant
plm. 9 cm hoog voorkant

De landelijke Cleopatra babykamer meubelen zijn in heel veel verschillende kleuren leverbaar, en daarbij ook keuze uit verschillende afwerkingsopties.

Het Classic Cleopatra ledikant is een exclusief babybedje met aan beide buitenkanten een open – gesloten of landelijk gecapitonneerd zijpaneel en kan in in het midden van de babykamer worden geplaatst, of hét middelpunt zijn.  Het Classic Cleopatra ledikant kan worden omgebouwd naar peuter bed (peuterrail apart verkrijgbaar) en heeft 3 verstelbare matrashoogte-instellingen. Maak een afspraak en wij nemen graag de tijd voor u.

Classic Cleopatra Ledikant : 

  • plm. 149 cm breed
  • plm. 84 cm diep
  • plm. 112 cm hoog eindpaneel
  • plm. 93 cm hoog zijkanten
  • Gemaakt in Europa
  • 100% massief hout
  • Niet-giftige afwerkingen op waterbasis en organische olie
  • GREENGUARD Gold-gecertificeerd

De Cleopatra Single dresser is een prachtige commode en heeft vier grote soft-close lades. De lades bieden veel ruimte voor allerlei baby artikelen / kleding. Functionaliteit en stijl zijn standaard, evenals de hydraulische ladegeleiders en veiligheidsvoorzieningen.

Afmetingen Single dresser commode :
plm. 110 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 90 cm hoog

De Cleopatra Double dresser is een royale commode en heeft vier grote soft close lades en drie kleinere lades. De dubbele commode heeft veel ruimte voor allerlei baby artikelen / kleding. Ideaal voor een grote babykamer of als luxe dressoir.

Afmetingen Double dresser commode :
plm. 155 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 90 cm hoog

De Cleopatra Armoire is een prachtige royale kledingkast met twee grote soft close deuren en twee grote soft close lades met een verstelbare plank achter de deuren en een ophangstang om kleding op te hangen.

Afmetingen Cleopatra Armoire : 
plm. 110 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 178 cm hoog

De Cleopatra Meidenkast is een schitterende meidenkast met zes grote soft close lades en bieden enorm veel opbergruimte.

Afmetingen Cleopatra Meidenkast : 
plm. 110 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 131 cm hoog

De Cleopatra boekenkast is een hoge boekenkast met drie planken die verstelbaar zijn en de onderste lade gebruikt kan worden voor kleinere spullen of voor de dingen die je wilt verbergen.

Afmetingen Cleopatra boekenkast :
plm. 110 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 178 cm hoog

Het Cleaopatra nachtkastje is onmisbaar in de kinderkamer en slaapkamer. Nachtkastjes bieden een veelvoud aan functies, of het nu een prachtig decoratief stuk is naast uw bed om op spullen in op te bergen of als bijzet meubel in de babykamer.

Afmetingen Cleopatra nachtkastje :
plm. 62 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 31 cm hoog

De Cleopatra Hutch is een hoge opzet kast en biedt praktische opbergruimte voor boeken en accessoires. De onderste plank is verstelbaar voor extra gemak en functionaliteit. De bovenkast kan op de double dresser / commode of het bureau te worden gemonteerd.

Afmetingen Hutch Cleopatra :
plm. 155 cm breed
plm. 35 cm diep
plm. 113 hoog

Het Cleopatra Bureau is een bureau met een enorme hoeveelheid opslagruimte met drie royale lades en 1 lange lade. De Cleopatra Hutch kan op het bureau worden gemonteerd.

Afmetingen Cleopatra Bureau :
plm. 155 cm breed
plm. 57 cm diep
plm. 75 cm hoog.

Elke baby meubel collectie zoals de Cleopatra, Antonio & Imperio hebben een ombouwset nodig om het  convertible ledikant te kunnen ombouwen naar peuter bedje met een peuter rekje (todler rail) en vervolgens om te kunnen ombouwen naar een twijfelaar met de conversie kit met eventueel een laag voetboord.

De landelijke babykamer meubelen zijn in heel veel verschillende kleuren leverbaar, en daarbij ook keuze uit verschillende afwerkingsopties.

Maak een afspraak om onze babycollectie te komen bewonderen in onze showroom.
Hét adres voor de mooiste landelijke babykamers.

De Opkamer Newborn
Nijverheidstraat 8
2671 DJ Naaldwijk

 06- 50 9999 10
de.opkamer@hotmail.nl