Babykamers

Landelijke Baby & kinderkamers bij Atelier De Brocante Opkamer:
De gezondheid van u en uw gezin is het allerbelangrijkste van de hele wereld, juist daarom hebben wij van Atelier De Brocante Opkamer gekozen voor Romina meubelen. Wij streven ernaar om de planeet te behouden voor de toekomstige generaties. Deze meubelen garanderen duurzaamheid, veiligheid, helderheid, stabiliteit & Greenguard Gold-gecertificeerd. Geef zo de allerkleinste de beste veilige start en begin met een gezonde liefdevolle omgeving. Het massieve beukenhout wordt behandeld met organische oliën.

Ook ondergaan alle meubels een niet-chemische droogfase om overmatig vocht uit het hout te verwijderen. Alle verven & beitsen bevatten GEEN giftige componenten.
Omdat wij alleen voor het beste van het beste gaan zijn onze ledikantjes zijn zeer geschikt vanaf de eerste dag, peuter, kinder, tiener & zelfs jong volwassenen. Alle meubelen zijn van een duurzame kwaliteit zodat zij ook lang meegaan. Een mooie hygiënische & stijlvolle babykamer geeft een gevoel van geborgenheid je kindje zal hier liefdevol in opgroeien.

De bedbodems zijn verstelbaar in 3 hoogtes, passend bij iedere leeftijd. De Peuter rail en kinder uitbouw is eenvoudig bij te bestellen en te monteren.

Ook kan het ledikantje ( zonder extra aanschaf ) worden gebruikt als bedbank.

Alle kasten & commodes worden in het geheel geleverd, dus uitpakken en neerzetten. Alles is voorzien van soft-close systemen van Duitse makelij en uitgerust met zacht sluitend mechanisme.

Ook weer in verband met het milieu & de kwaliteit hebben wij gekozen voor het stevige heerlijke comfort matras van

Het bijpassende matras is van natuurlijke en organische materialen vervaardigd: een natuurlijk ademend matras. Het stevige & zacht aanvoelende matras is gemaakt van Bamboe met een bamboetextielen tijk. Uitstekend ventilerend & ademend, nare geurtjes en ongewenste bacteriën krijgen hier geen kans.