Landelijke Antonio babykamer

Het Royale Antonio convertible ledikant is een klassiek babybed met sierlijke Queen ann pootjes. De Queen Anne poten  zijn naadloos gebeeldhouwd in massief beukenhout, de kasten en commodes hebben ingelijste ladefronten met verzonken achterkant. Dit is een klassieker waar traditionele kenmerken worden vermengd en op smaak gebracht worden met moderne afwerkingstechnieken en kleuren voor een tijdloze en elegante look. Het ledikant is mogelijk met een gesloten hoofdboard of in de landelijke stijl met gecapitonneerd hoofdboard in elke gewenste kleur. Het ledikant is ontworpen voor jarenlang gebruiksgemak en gemaakt van 100 % massief beukenhout. Alle deuren en laden zijn voorzien van soft close systemen van Duitse makelij uitgerust met hydraulisch zacht sluitend mechanisme. Alle Romina babykamer meubels zijn afgewerkt met verven en beitsen die geen componenten bevatten die giftig kunnen zijn. Alle gebruiksmaterialen en organische olien overtreffen allemaal de norm van de Consumer Product Safety Comission. De matrasbodem is in 3 hoogtes verstelbaar.

Antonio convertible ledikant Queen ann gecapitonneerd–open of dicht hoofdboord:

  • plm. 146 cm breed
  • plm. 85 cm diep
  • plm. 112 cm hoog achterkant
  • plm. 94 cm hoog voorkant

De landelijke Antonio babykamer meubelen zijn in heel veel verschillende kleuren leverbaar, en daarbij ook keuze uit verschillende afwerkingsopties.

  • Gemaakt in Europa
  • 100% massief hout
  • Niet-giftige afwerkingen op waterbasis en organische olie
  • Metalen matrassteun met 3 hoogte-instellingen
  • GREENGUARD Gold-gecertificeerd
  • Maak een afspraak en wij nemen graag de tijd voor u.

De Antonio Armoire is een prachtige royale kledingkast met twee grote soft close deuren en twee grote soft close lades met een verstelbare plank achter de deuren en een ophangstang om kleding op te hangen.

Afmetingen Antonio Armoire : 
plm. 110 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 178 cm hoog

De Antonio Single dresser is een prachtige commode met sierlijke Queen ann pootjes, heeft drie grote soft-close lades en bieden daardoor veel ruimte. Functionaliteit en stijl zijn standaard, evenals de hydraulische ladegeleiders en veiligheidsvoorzieningen.

Afmetingen Single dresser commode :
plm. 110 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 90 cm hoog

De Antonio Double dresser is een royale commode op Queen ann pootjes en heeft zeven grote soft close lades en bieden veel ruimte voor allerlei baby artikelen / kleding.

Afmetingen Double dresser commode :
plm. 155 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 90 cm hoog

De Antonio hoge kast is een schitterende meidenkast met vijf grote soft close lades en bieden enorm veel opbergruimte.

Afmetingen Antonio hoge kast : 
plm. 110 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 131 cm hoog

De Antonio boekenkast is een hoge boekenkast met drie planken die verstelbaar zijn en de onderste lade gebruikt kan worden voor kleinere spullen of voor de dingen die je wilt verbergen.

Afmetingen Antonio boekenkast :
plm. 110 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 178 cm hoog

Het Antonio nachtkastje is onmisbaar in de kinderkamer en slaapkamer. Nachtkastjes bieden een veelvoud aan functies, of het nu een prachtig decoratief stuk is naast uw bed om op spullen in op te bergen of als bijzet meubel in de babykamer.

Afmetingen Antonio nachtkastje :
plm. 62 cm breed
plm. 54 cm diep
plm. 61 cm hoog

De Antonio Hutch is een hoge opzet kast en biedt praktische opbergruimte voor boeken en accessoires. De onderste plank is verstelbaar voor extra gemak en functionaliteit. De bovenkast kan op de double dresser / commode of het bureau te worden gemonteerd.

Afmetingen Antonio Hutch :
plm. 155 cm breed
plm. 35 cm diep
plm. 113 hoog

Het Antonio Bureau is een bureau met een enorme hoeveelheid opslagruimte met drie royale lades en 1 lange lade. De Antonio Hutch kan op het bureau worden gemonteerd.

Afmetingen Antonio Bureau :
plm. 155 cm breed
plm. 57 cm diep
plm. 75 cm hoog.

Elk ledikant uit de baby meubel collectie  ( Antonio, Imperio & Cleopatra ) is om te bouwen van ledikant, naar peuterbedje, naar bedbank tot twijfelaar. Zo heeft u kindje jarenlang plezier van dit heerlijke bedje. Om het ledikant om te kunnen bouwen  heeft u een ombouwset nodig. Van ledikant naar peuter bedje met een peuter rekje (todler rail) en vervolgens om te kunnen ombouwen naar een twijfelaar met de conversie kit met eventueel een laag voetboord. De landelijke babykamer meubelen zijn in heel veel verschillende kleuren leverbaar, en daarbij ook keuze uit verschillende afwerkingsopties.

Maak een afspraak om onze babycollectie te komen bewonderen in onze showroom.
Hét adres voor de mooiste landelijke babykamers.
Nijverheidstraat 8
2671 DJ Naaldwijk

 06- 50 9999 10
de.opkamer@hotmail.nl